8hours on auttanut jo tuhansia

8hours on univalmiste, joka on auttanut tuhansia ihmisiä Pohjoismaissa. Erityisellä luonnollisten ainesosien yhdistelmällä, jolla on vaikutus aivojen unikeskukseen, useimmat ihmiset kokevat, että heidän on helpompaa nukahtaa.

8hours on kaikessa yksinkertaisuudessaan ilman reseptiä saatava melatoniinipohjainen unituote. Aivoissa on hormonia tuottava rauhanen nimeltä käpyrauhanen. Tämä rauhanen ohjaa vuorokausirytmiämme. Kun tulee pimeää, käpyrauhanen tuottaa enemmän unihormoni melatoniinia.

Ja melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamiseen kuluvaa aikaa ja lievittämään subjektiivista jet lag -kokemusta. Kun syöt pureskeltavan 8hours tabletin, annat kehollesi 1 mg melatoniinia.

Hyvä koostumus

Melatoniini on terveellisempi vaihtoehto unilääkkeille, jotka voivat olla voimakkaasti riippuvuutta aiheuttavia. 8hours ravintolisällä ei sen sijaan ole sivuvaikutuksia, ja tabletit sisältävät myös teaniinia ja kamomillaa sekä B6-vitamiinia. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

8hours kokemuksia:

Huipputuote, teen vuorotyötä ja tämä auttaa minua– Bjørn Steinar M, Kjeller

”On helpottanut nukahtamista” -Liisa H. Vuorela

”Hyvän makuisia tabletteja ja tehosivat hyvin. Suosittelen!” -Eija H, Espoo

Fantastisen hyvä vaikutus – Leif J, Kristiansand S

”Ensimmäiset kokemukset ovat erittäin hyviä ja lupaavia” -Juhani Antero R, HELSINKI

”Nukahdan vihdoinkin hyvin ja herään hyvin levänneenä ja energisenä!” -Kirsi H., Rajamäki

Edullista kokeilla

8hours on osoittautunut unelmatuotteeksi myös monille suomalaisille, jotka ovat kamppailevat nukahtamisen kanssa esim. vuorotyön tai muiden syiden vuoksi. Tämä on tuote, jota useat tuhannet ihmiset käyttävät öisin. Ja juuri nyt voi kokeilla 8hoursia jopa puoleen hintaan.

8hours

Kokeile 8hoursin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.