8hours tekee hyvää unelleni!

Laila Isvik on sähäkkä ja hyvin reipas 85-vuotias, joka on nauttinut kotirouvana olosta kaikkina näinä vuosina. Mutta viime vuosina hän on ollut erityisen paljon kotona lonkkaproteesin takia – ja vähäisestä aktiivisuudesta johtuen hyvästä unesta on tullut haaste.

”Minulla on vähän huono unen laatu”, Laila sanoo. Hän nukahtaa yleensä suhteellisen nopeasti, mutta herää vain muutaman tunnin kuluttua.

Menetin syvän uneni


”FitBit-aktiivisuusrannekkeestani näin, etten saa syvää unta, ja olen kokeillut uskomattoman määrän unituotteita vuosien varrella. Mutta nyt olen käyttänyt 8hoursia reilut kaksi kuukautta ja mielestäni se toimii todella hyvin nukkuessani,” innostunut Laila kertoo.

Hän löysi 8hoursin Facebookista ja päätti kokeilla tuotetta vain yhdestä yksinkertaisesta syystä:

– Minusta on mukavaa, että 8hours on purutabletti, koska silloin ainesosat taitavat mielestäni vaikuttaa nopeammin kehossa. Sitä paitsi tabletit maistuvat erittäin hyvältä! Melkein kuin karkki, jonka voi ottaa juuri ennen nukkumaanmenoa”, hän naurahtaa.

Lue myös: Ovatko reseptillä saatavat unilääkkeet hyväksi?

Pelkää nukahtamislääkkeitä

Laila on, kuten hän kertoi, kokeillut monia unituotteita, myös unilääkkeitä reseptillä.

– Joskus otan unilääkettä, kun asiat ovat todella huonosti, mutta en uskalla liioitella sen käyttöä. Joten nyt otan mieluummin 8hoursia joka päivä. Nämä tabletit sisältävät vain luonnollisia ainesosia, jotka eivät aiheuta riippuvuutta.

Lue myös: Kuinka nukkua syvää unta

Tarkistettu lääkäriltä

Laila ottaa myös verenpainetabletteja ja hänellä on viime aikoina todettu sydämen rytmihäiriö eli flimmeri. Siksi hän on myös hyvin tietoinen muiden lääkkeiden käytöstä.

– Kun löysin 8hoursin, kirjoitin heti lääkärilleni viestin tarkistaakseni, sopivatko ne minulle ottaen huomioon terveystilanteeni. Hän onneksi ilmoitti takaisin, että tämä on minulle täysin vaaraton tuote”, sanoo Laila, joka siksi haluaisi suositella 8hoursia myös muille, jotka kamppailevat erilaisten uniongelmien kanssa:

– Kyllä, mielestäni 8Hours on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Ainakin olen tyytyväinen tähän mennessä!

Jos kamppailet Lailan tavoin unen laadun kanssa, voit nyt kokeilla 8hoursia puoleen hintaan! Tilaa ensimmäinen paketti alla olevasta lomakkeesta:

8hours

Kokeile 8hoursin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.