Elämäni outojen nukkumistottumusten kanssa

Daniel Vigilin pitäisi olla jatkuvasti väsynyt. 25-vuotiaalla on päivät täynnä erilaisia sivutöitä kaikkina vuorokauden aikoina, esimerkiksi päihdehoidossa työskentelevänä ympäristötyöntekijänä ja freelance-toimijana. Elämä on kohtuullisen kiireistä.

Siitä huolimatta hän kamppailee saadakseen unta.

-Minulla on ollut todella outoja unitapoja koko elämäni, Daniel sanoo. Hän kamppailee usein nukahtamisen kanssa, ja kun hän lopulta torkahtaa, hän nukkuu hyvin kevyesti ja herää pienimmistäkin häiriöistä. Tämä on myös asia, jonka kanssa hänen koko perheensä on kamppaillut”, sanoo Daniel.

Väsyttää tunnin kuluttua

Daniel kasvoi Yhdysvalloissa, jossa melatoniinituotteet ovat olleet paljon helpommin saatavilla kuin esimerkiksi Pohjoismaissa, ja näitä tuotteita käytettiin satunnaisesti hänen uniongelmista kärsivässä perheessään. Siksi hän yllättyi iloisesti kuullessaan, että 8hours-melatoniinivalmistetta voi nyt ostaa ilman reseptiä niin Norjassa kuin Suomessakin. Hänen piti kokeilla tuotetta heti:

– Kun kokeilin 8hoursia ensimmäistä kertaa, väsyin jo tunnissa, minkä kanssa kamppailen aina muuten. Tunsin oloni rauhalliseksi ja rentoutuneeksi ja olin valmis nukkumaan. Nukuin rauhallisesti ja hyvin koko yön,” Daniel kertoo.

Työkalut yövuoroihin

Rahoittaakseen opintojaan Daniel työskentelee eri vuoroissa ympäristötyöntekijänä Askerille.

– Voi olla erittäin vaikeaa nukkua, kun palaa kotiin kymmenen tunnin yövuoron jälkeen. Keho on aktivoitunut täysin ja sain aiemmin vain 2-3 tuntia unta. 8hours-unitabletin jälkeen saan nyt täyspitkän unen, jopa yövuoron jälkeen.

Daniel käyttää 8hoursia helppona työkaluna päästäkseen takaisin sopivaan unirytmiin, kun työ vaatii kellon ja vuorokausirytmin kääntämistä päälaelleen. Hän suosittelee 8hoursia kaikille, jotka ovat samassa tilanteessa:

– Suosittelen 8hoursia kaikille, jotka kamppailevat nukkumisen kanssa vuorotyön ohessa, mutta myös niille, jotka eivät voi nukkua hermostuneisuuden tai huolien vuoksi, esimerkiksi jos sinulla on tentti seuraavana päivänä. 8hours on yksinkertaisesti täydellinen levottomille tyypeille, nauraa Daniel.

Onko sinullakin vaikeuksia nukkua? Kokeile pureskeltavia 8hours-unitabletteja, joissa on miellyttävä karhunvatukan maku. Tuote sisältää melatoniinia, kamomillaa, teaniinia ja B6-vitamiinia, jotta nukahdat helposti ja saat hyvät yöunet. Kokeile nyt 50 prosentin alennuksella! 

8hours

Kokeile 8hoursin 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liitetyillä tiedoilla ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.