Usein kysytyt kysymykset

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita saamme asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos haluat vastauksen kysymykseen, jota et löydä täältä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Mitä 8hours sisältää?

Sisältö päivittäistä annosta kohti (1 kapseli):

Melatoniini 1 mg
B6-vitamiini0,7 mg (50*)
Kamomilla100 mg
Teaniini2,5 mg
*% Prosentuaalinen osuus päivittäisestä vertailuannoksesta

Ainesosat:

Makeutusaineet (glukoosisiirappi, ruokosokeri), glukoosi, pektiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, natriumsitraatti), luonnollinen aromi (karhunvadelma-aromi), väriaine (luonnollinen musta porkkanamehu (Daucus Carota), caramel), kamomillauute (Matricaria chamomilla), vihreäteeuute (Camellia sinensis), paakkuuntumisenestoaine (kookosöljy), melatoniini, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)

Kenelle 8hours sopii?

8hours on suunniteltu kaikille naisille ja miehille. Tuote auttaa sinua nukkumaan ja ylläpitämään hyvää ja syvää unta koko yön.

Kuinka paljon 8hours-univalmistetta minun pitäisi ottaa?

Suosittelemme, että otat yhden kapselin 8hours-univalmistetta ennen nukkumaanmenoa.

Voinko käyttää 8hours-univalmistetta, jos minulla on allergioita?

Jos olet herkkä jollekin tuotteessamme olevalle ainesosalle, suosittelemme, että keskustelet lääkärin kanssa ennen kuin aloitat valmisteen käytön.

Milloin minun pitäisi ottaa 8hours-valmistetta?

Suosittelemme, että otat 8hours-univalmistetta 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Sopivaa aikaa kannattaa testata, koska on yksilöllistä, kuinka nopeasti kukin henkilö huomaa unihormonin vaikutuksen.

Kuinka vanha minun on oltava, jotta voin tilata 8hours-univalmisteen?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa 8hours-valmistetta (luontaistuote)kaupasta?

Ei, emme myy tuotteitamme (luontaistuote)kaupoissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen mahdollisimman tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon toimitettuna ja edullisemmin.

Voinko käyttää 8hours-univalmistetta, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin, ja suosittelemme siksi kaikkia asiakkaitamme ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos he käyttävät lääkkeitä terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä.

Onko 8hours-valmisteella sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain luonnollisia aktiivisia aineita, jotka eivät yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle.